LASTEN TEATTERIYHDISTYS

Iloiset mehiläiset 2015

Lastenleiri "Iloiset mehiläiset" tarjoaa lapsille unohtumattoman ja taiteellisen kesäloman. Kahden viikon aikana lapset monikulttuurisista ja eri kieltä puhuvista perheistä ystävystyivät toistensa kanssa ja viettivät mainiosti aikaa. 
Tänä vuonna leirin tärkein teema oli elokuvien kuvaaminen. Lapset keksivät itse aiheen, löysivät kuvauspaikat ja kokeilivat itseään ohjaajien, käsikirjoittajien, kuvaajien ja puvustajien rooleissa. Tuloksena saatiin kuusi hienoa, hauskaa ja kiinnostavaa elokuvaa!
 (katso elokuvat)
Kuvausten välissä lapset ehtivät tulla myös taiteilijoiksi. Suolataikinasta tuli tehtyä monta kukkaa, mehiläistä,lohikäärmettä,kalaa ja muuta. Joku halusi jopa syödä taideteoksensa, mutta onneksi päätti olla tekemättä sitä, kun sai tietää, ettei taikina ole kovin hyvän makuista. 
Ruokailu leirissä tapahtui kolme kertaa päivässä, ja lapset saivat itse valita ruokansa. Ruokailun jälkeen seurasi hiljaisuuden tunti, jolloin sai levätä, tai katsoa elokuvan. 
Vaikka viikkojen aikana sää ei kovinkaan ilahduttanut, leirin viimeisenä päivänä aurinko tuli vihdoin esiin. Me lähdimme ulos, ja halusimme laskea pulkilla, mutta saimme tietää, ettei ruoho sittenkään ole niin liukas laskettavaksi. Sitten päätimme pitää pienet kilpailut. Lapset jaettiin kahteen ryhmään. Tehtäviä oli erilaisia: juosta pallo jalkojen välissä,hiihtää,juosta pussissa ja paljon muuta. Ohi menevät ihmiset katsoivat meitä ihmeissään. Luulen, että hekin halusivat pitää hauskaa, kuin me. 
Mutta leirimme on nyt ohi. Edessä on vielä kesä, syksy, lukuvuosi. Mutta näemme vielä ensi vuonna!

Tervetuloa kaikki uudet ystävämme !


 

Kirjoittaudu sisään