LASTEN TEATTERIYHDISTYS

Teatteri

Pelikaani-lastenteatteri on vankka, luova taiteilijaperhe ja menestyvä yhteisö, josta me olemme aidosti ylpeitä. Osoituksena siitä, että Pelikaani on yksi Suomen parhaista lastenteattereista, ovat monilukuiset palkinnot kansainvälisillä teatterifestivaaleilla Suomessa, Venäjällä ja Virossa.
Menestyksemme perustuu lahjakkaisiin nuoriin artisteihin, jotka haluavat kehittyä monipuolisesti ja kasvaa onnellisiksi, ajatteleviksi, henkisesti rikkaiksi ja harmonisiksi ihmisiksi.
Teatterin ilmapiirissä yhdistyvät kurinalaisuus ja luova vapaus, keskinäinen tuki ja yhteisymmärrys, ajatuksen ja toteutuksen vapaus. Ja tämä tuottaa hedelmää: Pelikaanin nuoret näyttelijät ovat paitsi erinomaisia artisteja, myös luovia persoonallisuuksia, jotka avoimina ympäristölleen rikastuttavat sitä kauneudella ja ilolla.
Otamme mielihyvin toimintaan mukaan uusia lapsia. Pelikaani-teatterissa lapsi tuntee olonsa kotoisaksi heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien; iso, iloinen perhe vie hänet teatterielämän pyörteisiin. Jos lapsen elämään näin tulee lisää mielenkiintoista sisältöä, on Pelikaani-teatteri saavuttanut tavoitteensa.

Tervetuloa kaikki uudet ystävämme !


 

Kirjoittaudu sisään