LASTEN TEATTERIYHDISTYS

Kerhotoiminta

Millainen maailma on silloin, kun lapsemme ovat kasvaneet aikuisiksi?
Mitkä asiat ovat heille silloin tärkeitä ja arvokkaita? Voimmeko jotenkin vaikuttaa lastemme arvomaailman muodostumiseen?
Jos olette jo esittäneet itsellenne nämä kysymykset, helsinkiläinen lastenteatteri Pelikaani saattaa pystyä auttamaan teitä löytämään vastauksia.

Emme pysty ennustamaan tulevaisuutta, mutta voimme osallistua tulevaisuuden rakentamiseen kasvattamalla ja opettamalla lapsiamme oikein. Voimme opettaa heitä elämään täysipainoista elämää, säilyttämään yksilöllisyytensä ja sisäisen harmoniansa huolimatta siitä, että ympärillämme vellovat yleismaailmalliset globalisaation, maahanmuuton ja sosiaalisen syrjäytymisen ongelmat.

Lastenteatteri Pelikaanin tehtävä on tukea vanhempia lapsen kehittämisen, kasvattamisen ja opettamisen vaikeassa tehtävässä, monikielisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä. Me autamme lapsia sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja aikuiseen elämään – ilman paineita ja ahdistusta. Työllämme hiomme pehmeämmäksi sosiaalisten ongelmien terävimpiä särmiä. Kansallinen identiteetti ja oma kieli ovat se kivijalka, jolle harmoninen persoonallisuus rakentuu. Jokaisen ihmisen on voitava toteuttaa itseänsä luovalla tavalla. Lapsen kaikenpuolinen kehittyminen vaatii lämmintä, hyväntahtoista ja ystävällistä lapsuuden ilmapiiriä. Emme aseta kenellekään jäykkiä reunaehtoja, vaan kunnioitamme kunkin lapsen omaa persoonallisuutta. Kokonaisvaltaisuus ja yksilöllisyys ovat työmme johtavat periaatteet. Haluamme antaa lapselle onnellisen lapsuuden ja opettaa häntä luomaan uutta, parempaa maailmaa.

 

Tervetuloa kaikki uudet ystävämme !


 

Kirjoittaudu sisään